• K9 DogHealth - Immune boosting, cartilage strengthening products for dogs.

Giorgio

Kedves Kutyaegészség.hu!

giorgio kutyusA 3,5 éves kan foxi kutyusomnak daganata lett. Egyet kioperáltak belőle, de sajnos 2 még van benne, ami sajnos nem operálható. Csodálatos állatos orvosunk van! Véletlen találtunk az interneten egyébként a terméketekre, V. Attila illetve Sz. Katalin néven szoktunk rendelni, mikor melyikőnk jut gép közelébe. Giorgio folyamatosan szedi (igaz kis kenőmájasba rejtve), és nagyon le vannak az ismerősök, sőt az orvos is döbbenve, hogy ennyire jól van. Augusztus 3.-án műtötték, akkor 9,5 kg volt. A héten pedig már 13,8 kg. Amit ezen a héten rendeltünk ott olvastam, hogy az Omega is van így 3 féle kapszulát kap. ImmunityOmega, ill. Transfer Factor. Nagyon boldog kis kutya lett újra (persze velünk együtt).

Köszönjük a segítségeteket     🙂

További sok sikert munkátokban!!!!

…Giorgio 6 hónappal később…

Szia!

Rendeltem újabb terméket Giorgionak. Mert szeretnénk most már élete végéig adni.

De szeretném Veled azt az örömhírt megosztani, hogy 1 hete volt megint ultrahangon, és sehol nem találták a 2 daganatot ami benne volt. A Doktor Úr szerint is ez egy csoda!!!

Olyan boldogok vagyunk, és ezért szerettem volna elmesélni Neked.

Szép estét.

Giorgio, 3,5 éves kan foxi
Our website uses cookie files for certain website functions, security and user experience, which are stored on your computer and are unfortunately necessary for the use of the site. By using the site, you consent to the processing of these cookies.
Informations