K9 Omega™

7 000 Ft

A K9 Omega™ a ma kapható egyik legjobb minőségű, halolajból készült táplálékkiegészítő kutyák számára. Az omega 3 és omega 6 (1:1,5) zsírsavak magas tisztaságú és koncentrált – a kutyák szükségletéhez igazított – elegye segíti többek között a sejtregenerálást a daganatos kezelés alatt.

Kiszerelés:
60 db lágykapszula / doboz

 • Támogatja a daganatos kezelést
 • Növeli az egészséges sejtek élettartamát
 • Támogatja a szív- és érrendszert
 • Támogatja az egészséges sejtregenerációt
 • Csökkenti a gyulladást, megakadályozza bizonyos kémiai gyulladásserkentő anyagok képződését

Elfogyott

Cikkszám: K9OM

Halolaj tartalmú táplálékkiegészítő készítmény kutyáknak

A K9 Omega a ma kapható egyik legjobb minőségű, halolajból készült táplálékkiegészítő kutyák számára. Az omega 3 és omega 6 (1:1,5) zsírsavak magas tisztaságú és koncentrált – a kutyák szükségletéhez igazított – elegye segíti többek között a sejtregenerálást a daganatos kezelés alatt.

A táplálékkiegészítő összetett alapanyagait többféle hidegvízi halból nyerik ki, szardellából, makrélából és szardíniából. Az emberi termékektől eltérően nem tartalmaz ízesítő és adalék anyagot, hiszen a számunkra már-már büdös, erős halszagot a kutyák kedvelik, ezért beadása meglehetősen könnyű.

 

A K9 Omega halolaj kutyákra gyakorolt élettani hatásai

A halolajat régóta alkalmazzák

 • az allergia okozta irritáció csökkentésére,
 • a bőr egészségének megóvására,
 • valamint a szőrzet kondíciójának javítására.

A legújabb tanulmányok azonban azt mutatják, hogy kedvencünk étrendje kiegészítve megfelelő mennyiségű és minőségű omega 3, omega 6 telítetlen zsírsavakkal, további pozitív egészségügyi hatással bír, mint:

 • Csökkenti a gyulladást, megakadályozza bizonyos kémiai gyulladásserkentő anyagok képződését
 • Javítja az agy oxigénellátását (különösen idős állatokban) és javítja az aktív életmódot folytató sportkutyák teljesítményét
 • Javítja a kutyakölykök tanulási képességét
 • Támogatja a szív- és érrendszert
 • Csökkenti a triglicerid szintet
 • Növeli az egészséges sejtek élettartamát
 • Támogatja az egészséges sejtregenerációt
 • Támogatja a daganatos kezelést

 

A K9 Omega™ és a daganat kezelésének összefüggése

Tanulmányok azt bizonyítják, hogy a megnövelt mennyiségű, tiszta halolajat tartalmazó étrend segíthet meggátolni különböző emberi daganatok, mint a mellrák, vastagbél- és tüdőrák kialakulását.

Azonban a K9 Omega halolaj nem csak a megelőzésben, hanem a daganatos kezelésben is jelentős segítség lehet.

 • Lassabb tumor növekedés és terjedés

Számos nemzetközi tanulmány azt mutatja, hogy a halolaj lassítja a tumor növekedésének mértékét [1], valamint gátolja a metasztázist, az áttétképződést [2]. Mindkét hatás jelentősen javítja a kutyák daganatos kezelésre adott válaszát.

 • Segít megőrizni a test-, és izomtömeget

Sajnos, sok esetben nem is a daganat a halál közvetlen kiváltó oka, hanem az általa okozott alultápláltság és “elsorvadás”, az úgynevezett cachexia. Kutatók megfigyelték, hogy a magas omega tartalmú étrenden tartott daganatos állatok lényegesen kevesebbet vesztettek súlyukból, mint a normálisan táplált társaik. Így, természetesen nagyobb izomtömeg is maradt rajtuk [3]. A test-, és izomtömeg megőrzése, a cachexia elkerülése jelentősen javíthatja a kutyus túlélésének esélyét.

 • Javítja a kemoterápia eredményességét

Egy másik tanulmány eredménye, hogy a hozzáadott halolajat tartalmazó étrenden lévő páciensek jobban reagáltak a kemoterápiás kezelésre. Kutatók azt is megállapították, hogy a halolajas étrend védi az állatokat a kemoterápiás szerekben lévő toxinok ellen is [4][5].

A javallatokra való alkalmazása a sok éves tapasztalatokon alapszik, azonban az eredmények nem garantálhatók, illetve egyénileg éltérők lehetnek.

[1] Welsch, CW. Cancer Res., 52: 2040s-2048s, 1992.
[2] Rose, DP, Connolly, JM, and Liu, XH. Diet and Breast Cancer (ed. American Institute for Cancer Research), pp83-91, Plenum Press, New York, 1994.
[3] Tisdale, M and Dhesi, JK. Cancer Res., 50: 5022-5026, 1990.
[4] Shao, Y, Pardini, L and Pardini, RS. Cancer Res., 54:6452-6457, 1994.
[5] Shao, Y, Pardini, L and Pardini, RS. Lipids, 30: 1035-1045, 1995.

A táplálékkiegészítő összetett alapanyagait többféle hidegvízi halból nyerik ki, szardellából, makrélából és szardíniából.

Az emberi termékektől eltérően nem tartalmaz ízesítő és adalék anyagot, hiszen a számunkra már-már büdös, erős halszagot a kutyák kedvelik, ezért beadása meglehetősen könnyű.

1 db 1000 mg-os lágy kapszula / 9ttkg / nap

Közvetlenül az állat szájába juttatva, vagy a kapszulát szétnyitva az eleségbe keverve.

Termékgarancia

Annyira biztosak vagyunk termékeink minőségében, hogy 30 Napos Visszavásárlási Garanciát vállalunk rá. Amennyiben nem használnak termékeink, vagy nincs velük megelégedve, küldje vissza a bontatlan csomagolású, fel nem használt készítményt és kérdés nélkül visszafizetjük a vételárát (a szállítási költség nélkül). Részletek ›

Minősítések

A K9 Immunity™, a K9 Immunity Plus 100%-ban az USDA (Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma) és az EU Certified Organic (Minősített Biotermék) által jóváhagyott összetevőkből, a GMP (Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat) szigorú előírásai és az FDA (Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága) ajánlása alapján készül. Teljesen természetes, nem toxikus, 100%-ban igazolt tisztaságú anyagokból az Aloha Medicinals Inc. által gyártott, naponta adható amerikai készítmény. Magyarországon a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal által, a K9-Immun Kft. részére kiállított igazolással rendelkezik, mint “egyéb gyógyhatású készítmény”.  További információ ›

A K9 INU®, K9 InuFactor®, K9 InuExtra®, K9 InuFlex® gondosan válogatott amerikai és európai alapanyagokból, a szigorú gyártási szabályokat betartva Magyarországon készülnek. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal által, a K9-Immun Kft. részére kiállított igazolással rendelkezik, mint “egyéb gyógyhatású készítmény”.  További információ ›

Szállítás

Termékünk kézhezvételéhez több lehetőséget is biztosítunk. Az ország 240 településén megtalálható több mint 700 átvevőpont (PickPackPontok) segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. Futárszolgálattal pedig akár az ajtóig is elszállítja partnerünk a csomagját. Részletek »

Fizetés

Elsődlegesen a bankkártyás fizetést ajánljuk, azonban van lehetőség készpénzes fizetésre is mind személyes, átvevőpontos és házhozszállítás esetén. Részletek »

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Segítünk! Írjon üzenetet nekünk és gyorsan válaszolunk a felmerülő kérdéseire!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.