• K9 Kutyaegészség - Immunerősítő, porcerősítő termékek kutyáknak.

Önök írták

Kedves Kutyaegészség.hu Csapata!

9 éves tacskó kutyusunknak választottuk a K9 FullFlex terméket, ugyanis azt vettük észre, hogy a jobb első mancsára néha sántikál, illetve a válla kicsit érzékeny. Valószínűleg meghúzódhatott, vagy becsípődhetett a vállizom, mert egyébként egy energikus (néha túlzottan is aktív) kutyus. Amikor már a mancsát is kifelé fordította, hogy a vállát ne terhelje, akkor kezdtünk el keresni egy olyan terméket, ami megszüntetheti a panaszokat. 3-4 nap eltelte után, már látható volt a javulás, sántikálás azóta egyáltalán nincs. Visszatért a nagyon energikus kutyusunk, a mancsait szépen párhuzamosan tartja (már amennyire az ő fajtája tudja).

A termék nagyon bevált, folyamatosan fogjuk adni neki.

Köszönjük.
M-MA

9 éves tacskó

Kedves Kutyaegészség.hu!

Eleinte vonakodtam megvenni a K9 Fullflex nevű terméküket a viszonylag magas ára miatt, de most már nem váltanék másra, mivel MINDEN VÁRAKOZÁSOMAT FELÜLMÚLTA! Így, nagy betűvel.

Álljon itt ennek bebizonyítására a mi történetünk:
A lassan 11 éves labradoromnak kölyökkora óta rengeteg mozgásszervi gondja van és mivel ezek halmozottak, a műtétek nagyon kevéssé segítettek rajta. Súlyos csípő, könyök és térd diszpláziája van, bambuszgerince és nyaki porckorongsérve. Emiatt pedig rengeteg készítményt kipróbáltam, ami segíthet rajta, sőt! Egy ideig szteroidot és erős fájdalomcsillapítókat is kapott, amik aztán belszervi problémákhoz vezettek és a tetejébe már nem is hatottak lényegesen. Igazán nem segített rajta semmi.
Már 3 éve nem játszott, nem szaladgált, örömködött a másik kutyánkkal csak feküdt egész nap, mikor rátaláltam a K9 FullFlex-re és a gyógygomba, illetve magas zöldkagyló tartalom miatt megakadt rajta a tekintetem. Megkérdeztem pár kutyás ismerősöm tapasztalatát a készítményről és csak jókat hallottam tőlük is. Úgy döntöttem tehát, hogy veszek egy próbacsomagot, de csodát nem vártam. Pedig várhattam volna, mert megtörtént!

Egy hét(!) FullFlex kúra után újra megjött a kedve játszani, szaladgálni a másik kutyámmal! Sokkal élénkebb, kezdeményezőbb és mozgékonyabb lett. Néha meg is iramodik, bohóckodik nekem!

Végtelenül hálás vagyok, hogy a Fullflex segített visszakapnom az igazi Ceasart, az örök vidám labradorom.
Csodálatos élmény, köszönöm!
Valóban minden pénzt megér a készítmény, ajánlom!”

B.F.

Ceasar, Labrador

Kedves Kutyaegészség,

maya A 12 éves kutyámnál artrózist állapítottak meg a bal bátsó lábán. Folyamatosan nyalogatta és már nem akart játszani, futkározni sem. Az állatorvos által ajánlott szertől a kutyám emésztése is rossz lett. Ekkor találtam rá a K9 InuFlexre. Már pár alkalom után javult a kutyám lába és abbahagyta annak nyalogatását. az emésztése helyre jött és újra lett kedve játszani.  🙂

Ajánlom mindenkinek, akinek a kutyája ilyen betegségben szenved.

Köszönjük,

Maya & Orsi

maya
Maya, Jack Russell terrier

Tisztelt Cím!

A terméket még az elején a K9 Fullflex-el kezdtük, de az sajnos nem váltotta ki a hozzá fűzött eredményeket. Ezért az idővel megjelenő K9 Inuflex-el  felváltottuk és az egy héten belül mindent megváltoztatott. Az addig kedvetlen, járni is alig tudó Beagle-m / 8 éves akkor / teljesen megváltozott. Ismét a régi fiatalos, energikus, játékos jókedvű kutyus lett. Úgy néz ki, hogy élete végéi szednie kell ezt a port. Reméljük, hogy nem szokik túlságosa hozzá a szervezete.  Amennyiben valami segítségre lenne szükségem, feltétlen megkeresem Önöket.

Maradok Tisztelettel, Miklós

Beagle, 8 éves

2011. június elején szeretett uszkárunk, Harry lábán észrevettünk egy csomót. Elvittük az állatorvoshoz, aki azt tanácsolta, hogy rögtön távolítsuk el. Elő is jegyeztek minket műtétre, még arra a hétre. Mikor az operáció után beszéltünk a doktornővel, azt mondta, szemmel láthatóan nőtt a csomó. (pedig csak 3 nap telt el az első találkozás óta!)

Míg vártam a szövettan eredményére, kétségbeesve keresgéltem az interneten valami után, ami segíthet az én kiskutyámon, és így akadtam rá az önök honlapjára. A következő héten hívott az állatorvosunk az eredményekkel. A szövettan rosszindulatú daganatot diagnosztizált. Sajnos az Önök honlapján nem találtam semmit erről a típusú daganatról, azonban végigolvastam az összes sikertörténetet, és úgy döntöttem megpróbálkozom az Önök készítményeivel. Nem sokkal az állatorvossal folytatott beszélgetés után, meg is rendeltem a K9 Immunity, a Transfer Factor, és az Omega egy havi adagját.

Harry két nappal a szövettan megérkezése után elkezdte szedni a készítményeket. A diagnózis malignus fibrous histiocytoma (MFH), egy kötőszöveti tumor fajta, és rendkívül rosszindulatú.  Nem gondoltuk, hogy Harry megéli a júniust, még kevésbé a júliust, vagy az augusztust.

Örömmel mondhatom, hogy holnap rendelek még egy havi adagot, mert Harry jobban van, mint évek óta bármikor. Most 9 éves, és annyi benne az energia, mint kölyökkorában! Nagyon játékos, remek az étvágya és boldognak látszik. Elmentünk az előbb sétálni a kedvenc parkjába, ahol találkoztunk egy régi sétáltatós baráttal, akivel évek óta nem. Azt mondta, Harry remekül néz ki. Meséltem a betegségéről és teljesen ledöbbent, mert szerinte kicsit sem látszik rajta.

Nagyon örülök, hogy adtunk egy esélyt az Önök készítményeinek, még ha Harry daganata elég ritka, és mindig végzetes is. Minden nap, amit vele tölthetünk egy ajándék, és nincs kétségünk afelől, hogy a készítményeik nélkül ezek sem lennének.

Nagyon szépen köszönjük!
Lynn, Greg és Harry

Harry

Hello,

Csak azért írok, hogy köszönetet mondjak a termékükért, a K-9 Immunity-ért. Van egy 10 éves Norvég Elkhound kutyánk, Mohawk, akinél lymphomát diagnosztizáltak tavaly májusban. Átestünk egy 20 hetes Wisconsin protokollos kemoterápián, de januárban sajnos újra visszaesett. Decemberben találtam rá az Önök termékére és elhatároztam, hogy a második kemo kúránál (10 hetes módosított Wisconsin) táplálék kiegészítésként beépítem az étrendjébe. Meghökkentő volt a különbség az életminőségében a második kör kemo alatt – mindkét alkalommal gyorsan gyógyult és általában egészséges volt, de korábban hasmenés és étvágycsökkenés nehezítették az életét. Már a 8. hétben vagyunk a 2. kúránál, de „zabál”, mint egy ló és nincs hasmenése.

Gyaníthatóan ez csak a K9 miatt lehet. Múlt héten egy egész napos megbeszélésen voltam és elfelejtettem odaadni a K9-t a kutyavigyázónak. Amikor hazaértem, nagyon letargikus volt, mintha aznap lett volna kemo kezelésen. Adtam neki 2 db K9 kapszulát és 30 percen belül boldogan ette az ételét és hozta a játékait, hogy játsszak vele. A változás hihetetlen volt! Igazán hiszek a termékben! Nyugtalanul várom, hogy a K9 segít-e neki egészségesnek maradni, ha vége a kemonak…

De már most is köszönöm a K9 segítségét, hogy javít az életminőségén a kemoterápia alatt. Az én kis kutya barátom boldog, erős és remélhetőleg látni fog még egy tavaszt – amit annyira szeret.

Éppen most rendelek egy Transfer Factort (elfelejtettem, hogy korábban Ön ezt is ajánlotta), amit szintén hozzáadok az étrendjéhez.

Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget, hogy újjászülethetett a kiskutyám. Nemsokára a kutya lymphomával kapcsolatos szeminárium sorozatot fogok tartani a helyi állatorvosoknak, mert nem vagyok meggyőződve arról, hogy az orvosok tudatában vannak-e ennek a csodálatos táplálék kiegészítőnek a létezésével.

Üdvözlettel: Michele

Mohawk, 10 éves Norvég Elkhound

Üdv mindenkinek,

Csak szeretném megköszönni Önöknek ezt a terméket.

mackintosh Tavaly áprilisban a 6 éves mopsz kutyám, Mackintosh elkezdett furcsán viselkedni, mintha nem önmaga lett volna. Alig evett, (ami egyáltalán nem vall rá), alvás közben légzési problémái voltak és elfogyott belőle az energia. Elvittem az állatorvoshoz, de a leletei alapján minden normális volt. Adott egy hányinger csökkentőt és hazaküldött minket. A következő pár napban kezdett egyre rosszabbul lenni, ezért visszamentünk az állatorvoshoz. Egy alaposabb kivizsgálás következett, ahol kiderült, hogy meg van dagadva egy nyirokcsomó a nyakán. Kaptunk antibiotikumot, és azt mondta várjunk egy hetet, lehet, hogy csak elkapott valamilyen fertőzést. Mikor az interneten utánanéztem a „megduzzadt nyirokcsomó kutyáknál” kifejezésre, kétségbe estem! Azt írták, hogy a megduzzadt nyirokcsomó kutyáknál sok esetben daganatos megbetegedésre utal.Sajnos az antibiotikum nem segített és az állapota rohamosan romlott. Visszamentünk az állatorvoshoz és megkértem, hogy vizsgálja ki jobban a nyirokcsomó duzzanatot. Mire az állatorvos megkapta a laborból az eredményeket, a májfunkciói részlegesen leálltak, és szinte a halál küszöbén állt. Limfómát diagnosztizáltak, mely a májában kezdődött. (ez meglehetősen ritka) Aznap meg is kapta az első kemoterápiás kezelést, de nagyon rosszul volt. Másfél hétig is eltartott, míg elkezdett erőre kapni és a régi önmagára hasonlítani. Aztán elkezdett újra enni is. Kezdett jobban lenni, de tudtam, hogy még beteg. Az orvos elmondta, hogy a kemoterápia valószínűleg csak meghosszabbítja az életét kb. 6 hónappal, mert a daganat még a májában van.

Mindig holisztikus étrenden tartottam Mackintosh-t, így tudtam milyen jótékony a hatása, ezért elkezdtem alternatív módokat keresni a daganat gyógyítására is. Nyers étrendre fogtam, és rátaláltam a dogcancer.net-re. Azonnal rendeltem K-9 Immunity-t – annak ellenére, hogy szkeptikus voltam -, mondván bármit megteszek, ami segíthet.

Most, 8 hónappal később és 2 hónappal az utolsó kemoterápia után, Mr. Mackintosh remekül van. Valójában, jobban van, mit a betegsége előtt! Az állatorvos mindig elmondja nekem, mennyire csodálkozik, hogy a kutyus ilyen jól van. Hiszem, hogy a kemoterápia kiegészítve a kutya Immunity-vel, változtatta meg a sorsát.

Továbbra is adom neki, és szorítok, hogy gyógyult maradjon. Nagyon köszönöm ennek a kitűnő készítménynek!

(Csatoltam két képet Mack-ről. Az egyiken 2011 októberében látható, közvetlenül az utolsó kemo kezelés után, a másikon 2011. december végén (2 hónappal az utolsó kezelés után, 8 hónappal az után, hogy elkezdte szedni a K-9 Immunity-t)

Loren

mackintosh
Mr. Mackintosh, 6 éves mopsz

Üdvözlet!

Chinok, a pireneusi hegyikutya 2005-ben, 11 hónaposan került hozzánk. A tenyésztő nem tudta eladni, mert csukaharapása volt. Mivel tanyán élünk, és Chinok „testvére” már velünk élt, örömmel fogadtuk be.

Előttünk csak száraz eledelt kapott, amit mi rögtön lecseréltünk nyers étrendre, sok csonttal.

2006 januárjában észrevettük, hogy a jobb első lábán van egy seb, és sántít rá. Elmentünk az állatorvoshoz, ahol a röntgen osteosarcomát mutatott. Sokkolt minket a hír, pláne egy ilyen fiatal kutyánál!

Az állatorvos amputációt, és kemoterápiát javasolt, de hozzátette, hogy ezzel is legfeljebb egy évet nyerünkEzt választottuk, mondván, hogy adjunk neki még egy esélyt. (Nagyon meglepődtünk, mikor Chinok felkelt, és járkált egy nappal az amputáció után!)

chinok Emellett elkezdtünk neki tengeri fenyő és többféle gyógynövény kivonatokat, Omegát, vitaminokat és különböző kemoterápia támogató szereket adni.Az utolsó kemo kezelés 2006 októberében volt esedékes. Visszamentünk az állatorvoshoz és konzultáltunk vele az eredményekről. Csinált egy röntgent Chinok tüdejéről is, hogy nincs-e áttét, azonban a röntgenen látszott egy folt. Állatorvosunk azt mondta, hogy nagy valószínűséggel áttét, és ha nem kezeljük tovább Chinokot, körülbelül 3 hónapja van hátra. (később kiderült, hogy a gyógyszer, amit a kemo mellé szedett, okozott gombás fertőzést a tüdejében, és az látszott a röntgenen áttétnek.)Úgy döntöttünk, nem tesszük ki Chinokot több kemonak, inkább megpróbálkozunk az immunmoduláló terápiával. Hittük, hogy a daganatos megbetegedés legfőbb oka, az immunrendszer helytelen működése, és nem adtuk fel. Rendeltünk K-9 Immunity-t, és K9 Transfer Factor-t, és megkezdtük a kezelést annak ellenére, hogy a dogcancer.net kutatói azt mondták, a mienk egy elég nehéz eset, mert az osteosarcoma nagyon agresszív, különösen egy ilyen fiatal kutya esetében.

Chinok továbbra is nyers ételeket kapott, sok húsos csonttal, és tovább adtuk neki minden nap a tengeri fenyő kivonatot, a K9 Immunity-t, a Transfer Factort, és az Omega halolajat.

Most, 2008 augusztusában Chinok remekül van, boldogan szaladgál 3 lábon, remek házőrző, védi a kecskéinket, libáinkat a rókáktól. Úgy gondolom, fontos egy kutyának az egészsége megőrzéséhez, hogy legyen célja az életben.  Rengeteg szeretetet kap tőlünk, és sosem gondolunk rá úgy, mint egy daganatos, sérült kutyára.

Sosem látszott rajta, hogy hiányolná a lábát, az első pillanattól természetesnek vette. 7 kutyánk van, és Chinok a falkavezér, persze azért mi vagyunk a főnökök.

Reméljük történetünk erőt ad másoknak, akiknek szintén daganatos a kutyája.

A fotók Chinukról és a testvéréről Lilou-ról 2006 áprilisában, a kemoterápiás kezelés alatt  készült.

Üdvözlettel: Sharryn Brown

chinok
Chinok, Pireneusi hegyikutya

A labradorunknál, Clarknál 2010. január 23.-án, 1 nappal a 3. születésnapja előtt osteosarcomát diagnosztizáltak. A csont biopszia után az állatorvosunk azt mondta, hogy 2-3 hónapja van még hátraha nem teszünk semmit; 4-6 hónap, ha amputálja a mellső végtagot, és 50% az esélye, hogy él még 1 évet, ha az amputáció után kemoterápiás kezelést is kap. Úgy döntöttünk, megpróbálkozunk más, holisztikus szerekkel, és elkezdtünk neki K-9 Immunity-t, Transfer Factort, Omegát, és egyéb kínai gyógynövény termékeket adni, amit az állatorvos javasolt. Folyamatosan adtuk neki ezeket, majd 6 hónap múlva elvittük a WSU- hoz (Washington State University) palliatív sugárkezelésre, azonban mikor  megcsinálták az új röntgenfelvételeket, mindenki nagyon meglepődött. A daganat eltűnt, és a csontok sokkal jobban néztek ki!!!

Egy hónappal később ismét visszamentünk a WSU-hoz kontrollra. Clark állapota alapján abba tudtuk hagyni a fájdalomcsillapítók adását, de a holisztikus termékeket adjuk még neki egy darabig.

Csak szerettem volna megosztani önökkel ezt a jó hírt, és köszönetet mondani ezekért a csodálatos termékekért.

Nagyon köszönöm,
Eve

Clark, Labrador

Mióta adom a K9 -et a daganat “betokozódott”. Másfél éve hatalmas, kétökölnyi daganatot távolítottak el a kutyából. Új daganat kezdett növekedni tavasszal, egyszerre két helyen. Akkor rendeltem meg a K-9 Immunity-t. A daganat egyszerűen megmaradt az eredeti formájában. Kemény kis csomó. A kutya pedig vidám, fürge, röptében kapja el a madarat. Remek étvágya van, pedig elmúlt 12 éves.

Nem tudom ki találta, vagy fedezte ezt fel ,de Isten áldja érte!

Rozi, 12 éves

Tisztelt K9-Immun Kft.!!!

zsomi Nálunk is megtörtént, hogy rákos lett a kutyánk ZSÖMI, aki 13 éves. A diagnózis GRADE III.MASTOCYTOMA amiből nem lehet kigyógyítani, sem műteni. Kapta a kemo kezeléseket hetente, majd 2 hetente. A Dr. úr mondta, ha nem kap kemot akkorára nő daganata mint a feje. Neki a belső pofácskáján nőtt 1 dudor, így kezdődött. Ahogy elkezdte szedni az Immunity erősítőt, napokon belül jobb lett a kedve és vidám, játékos lett. Nem akartuk elhinni, hogy ilyen sokat javult az állapota. Már csak havonta megyünk kezelésre. A daganat olyan kicsi lett hogy a Dr. úr megkérdezte, biztos hogy ezen az oldalon van a daganat?

Ezért írtam le a mi történetünket mert az öreg kutyának is van értelme adni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Üdvözlettel: Gabi.

zsomi
Zsomi, 13 éves

A mi kiskutyánk egy évvel ezelőtt, 5 évesen lett autoimmun beteg. Magas láz, remegés, véres széklet, és még sok más tünet. Rengeteg injekció mellett nagy dózisban kapta a szteroidot, mely lenullázta az immunrendszerét, amitől a testét bőrfertőzés okozta kelések borították, ezért meg kellett szabadítani gyönyörű bundájától. Szintén a szteroidnak köszönhetően gyomor és nyombélfekélye lett. A gondos orvosi kezelésnek köszönhetően nem vérzett el. Az addig szobatiszta kutya bepisilt, bekakilt, és mindez naponta 15-20-szor. Később az apátia jelei is mutatkoztak, szinte csak enni kelt fel, vagy még azért sem. Vicsorgott, harapott, morgott. A séták is kínszenvedéssé váltak. Többször úgy gondoltuk, hogy talán jobb lenne, ha hagynánk békésen elaludni. DE NEM TETTÜK! És jól tettük! Lassan javult az állapota, a szteroidot is kisebb adagra csökkentettük, de még mindig nagy volt a dózis. Majd jött hozzánk egy új barát, egy cuki kis 4 hónapos havanese, akit csak terápiás kutyusnak hívunk. Aztán 3 hónappal ezelőtt rábukkantam a K9 Transfer Factorra! Gondoltam kipróbálom, bár szkeptikus voltam, nem hittem, hogy bármi tovább javíthat Leó állapotán. És eltelt kb. 4 hét, és már ő ment a kis csapatunk élén. Három hónapja szedi a K9 Transfer Factort. Ma már szalad, megint barátkozik a többi kutyával, figyel, együtt tanul Démonnal a kis barátjával, jó étvággyal eszik, újra szobatiszta, játszik, és ami a legfontosabb: a szteroidot lecsökkentettük 2×1/8-ra!

Nagyon boldogok vagyunk, hogy rátaláltunk erre a fantasztikus szerre!

Reméljük, hogy Leó és Démon még nagyon sokáig a családunkhoz fognak tartozni!

Leó újra

Kedves K9-Immun kft.!

Leo Leó ma… a K9 Transfer Factor csodát tett!

/2014.10.17.

Köszönettel: Kata

Leo
Leó, 5 éves

Sziasztok!

Pici Pici, egy golden retriever keverék kutyus, akit 2002-ben fogadtunk be az utcáról. Szegény nem kellett már, így kirakták. Nagyon kis sovány, csúnya kutyus volt, ennek ellenére megszerettük, és befogadtuk. Szerencsére sosem volt komolyabb egészségügyi problémája, mindig életvidám, boldog kutyus volt, ám az öregedés őt sem kerülte el. Az utóbbi pár évben rajta is észrevettük az öregedés nyomait, elkezdett bicegni. Az elején még kevésbé, aztán egyre jobban. Nehezebb volt neki a mozgás, a leülés, a szaladgálás, az utóbbi időben pedig egyre kedvetlenebb volt. Aztán rátaláltunk a K9 immunerősítő készítményekre, és a Kutyaegészség.hu jóvoltából Pici kipróbálhatta a K9 Fullflex-et, ami kifejezetten porc és csont erősítő készítmény. Csak jókat tudok mondani a termékről, Pici örömmel fogyasztotta jutalomfalatként, így a beadása sem volt problémás. A bicegése pedig láthatóan javult, már 1,5-2 hét múlva is sokkal jobb kedve volt, és könnyebb volt neki a leülés, a mozgás. Az 1 havi adag után pedig mintha kicserélték volna. Újra szaladt elénk mikor hazaértünk, szaladgált, ugrált. Eddig nem hittem az ilyen, és hasonló készítményekben, de szerencsére tévedtem.

A K9 Fullflex segített Picinek újra fiatalabbnak lennie, csökkentve az öregedési folyamat fájdalmait.

A csatolt kép 1 havi adag beszedése után készült, 2012. 09.27-én.

Nagyon szépen köszönjük a Kutyaegészség.hu-nak, hogy ezt lehetővé tette neki.

Köszönettel és üdvözlettel, – Orsolya

Pici kutyus
Pici, 10 éves golden retriever keverék

Kedves Kutyaegészség.hu!

Idős kutyusom hosszú évek óta szenved ízületi bántalmaktól. Rendszeresen vittem az állatorvosunkhoz, aki gyógyszerekkel alig-alig tudta a fájdalmait enyhíteni.

K9 FullFlex csodát tett. Vidáman fel tud pattanni, tud újra futni, nem nyöszörög egyetlen mozdulatnál sem és egyformán használja mind a négy lábát.

Üdv, Emma

Kutyaegeszseg tempkep
Idős kutyus

Tisztelt K9-Immun Kft!

Rendeltem Önöktől 2016. 07. 17-én  egy csomag K9 Immunity Plus (60) táplálék kiegészítőt a kutyámnak. A kutyus 9 éves kistestű kan keverék (tacskókeverék mama és mindenféle papa) de nagyon cuki.

Az állatorvos nyirokdaganatot diagnosztizált nála, vérvétel és biopszia alapján és nagyon megrémültünk. Endoxan tablettát kapott, az állatorvos figyelmeztetett, hogy ez kemoterápiás gyógyszer és mindenféle mellékhatása lehet.

Gyorsan segítségül hívtuk a netet, és rátaláltunk a Kft-re. Azonnal megrendeltük a fent említett immunerősítőt és láss CSODÁT.

A kutyus minden rosszullét nélkül tűri a kemós gyógyszert és szépen  apad a daganat is. A hangulatában semmilyen változást nem vettünk észre, vidám, futkározik, és ellátja a házi “szekus ” teendőit is. Talán kicsit többet ásítozik, vélhetően hányingere van, de nem hányt egyszer sem és az étvágya is jó.

Nagyon örülök, hogy rátaláltunk erre az immunerősítőre. Igaz, hogy elég drága, de nagyon jó. Ha túl leszünk ezen a betegségen, biztos, hogy rendelni fogok évente legalább egyszer a kutyusomnak.

Úgy éreztem, hogy ezt el kell mondanom, a gazdiknak csak ajánlani tudom.

Üdvözlettel. Edit.

Kutyaegeszseg tempkep
Tacskókeverék , 9 éves kistestű kan keverék

Kedves Kutyaegészség.hu!

Egy 13 éves keverék nagytestű kutyánk van2 éve megcsípte egy kullancs a bal lábát, csak gyors orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy mindig köztünk van. Azóta a megcsípett lábát nem terhelte annyira mint a másikat, és felállni is egyre nehezebben tudott. A gyógyszeres kezelések után mindig rossz volt a gyomra.

K9 Fullflex szedése után pár héttel már láthatóan ismét örömmel ment sétálni és mellékhatásai sem voltak.

Csak ajánlani tudjuk a készítményt!

Kutyaegeszseg tempkep
Névtelen, 13 éves keverék

Kedves Kutyaegészség.hu!

giorgio kutyus A 3,5 éves kan foxi kutyusomnak daganata lett. Egyet kioperáltak belőle, de sajnos 2 még van benne, ami sajnos nem operálható. Csodálatos állatos orvosunk van! Véletlen találtunk az interneten egyébként a terméketekre, V. Attila illetve Sz. Katalin néven szoktunk rendelni, mikor melyikőnk jut gép közelébe. Giorgio folyamatosan szedi (igaz kis kenőmájasba rejtve), és nagyon le vannak az ismerősök, sőt az orvos is döbbenve, hogy ennyire jól van. Augusztus 3.-án műtötték, akkor 9,5 kg volt. A héten pedig már 13,8 kg. Amit ezen a héten rendeltünk ott olvastam, hogy az Omega is van így 3 féle kapszulát kap. ImmunityOmega, ill. Transfer Factor. Nagyon boldog kis kutya lett újra (persze velünk együtt).

Köszönjük a segítségeteket     🙂

További sok sikert munkátokban!!!!

…Giorgio 6 hónappal később…

Szia!

Rendeltem újabb terméket Giorgionak. Mert szeretnénk most már élete végéig adni.

De szeretném Veled azt az örömhírt megosztani, hogy 1 hete volt megint ultrahangon, és sehol nem találták a 2 daganatot ami benne volt. A Doktor Úr szerint is ez egy csoda!!!

Olyan boldogok vagyunk, és ezért szerettem volna elmesélni Neked.

Szép estét.

Giorgio, 3,5 éves kan foxi

Tisztelt Kutyaegészség.hu!

Szeretném mindenkivel megosztani a véleményem az Önök termékével kapcsolatban.

Két hónappal ezelőtt a törpe schnauzer kutyusomnál húgyhólyagdaganatot állapítottak meg. Nagyon elkeseredtünk. A kutyusunk Rénó 14. éves. Az állatorvos – akit barátunknak mondhatok – tájékoztatott a műtét lehetőségéről, de mint jó ismerős, nem javasolta a műtétet, a kutyus korára és egyéb kockázatra való tekintettel. Nagyon lesújtva és összetörve távoztunk a klinikáról. Hazaérve nekiláttam átböngészni a netet, hogy hátha ráakadok valamire, ami “csodát tesz” ebben a helyzetben.

Így találtam rá a K-9 Immunity kapszulára, amit azonnal megrendeltünk és a leírás szerint adagolunk a Rénónak. Néhány napja vissza kellett mennünk az állatorvoshoz, kontroll ultrahang vizsgálatra. Nagyon féltünk, hogy milyen hírt fog közölni velünk az állatorvos, mit fog szólni a kutya általános állapotára, mennyire nőtt a daganat, mennyi időt tölthetünk még együtt?

Az első dolog, amit a doktornő közölt, hogy nagyon jól néz ki a Rénó, nem fogyott, ami még Őt is nagyon meglepte.

Aztán következett az UH vizsgálat, amikor elhangzott ez a szó, hogy ez egy csoda: nem nőtt a daganat, sőt néhány mm-t zsugorodott az előző állapothoz képest.

A doktornő tudta, hogy adjuk neki a K-9 kapszulát és azt ajánlotta Ő is, hogy mindenképpen folytassuk az Immunity szedését, mert semmi más nem indokolja azt, hogy ennek az agresszív daganatnak a növekedése megállt és a kutya általános állapota is kiválónak mondható.  Ezt az örömöt szerettem volna megosztani mindenkivel és megköszönni a kutyaegészség.hu-nak hogy a termékük segítségével még nyerünk egy kis időt, amit kedvencünkkel tölthetünk.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a készítményt. További jó munkát kívánunk.

Reno
Reno, 14. éves

Kedves Kutyaegészség.hu!

Eleinte vonakodtam megvenni a K9 Fullflex nevű terméküket a viszonylag magas ára miatt, de most már nem váltanék másra, mivel MINDEN VÁRAKOZÁSOMAT FELÜLMÚLTA! Így, nagy betűvel.

Álljon itt ennek bebizonyítására a mi történetünk:
A lassan 11 éves labradoromnak kölyökkora óta rengeteg mozgásszervi gondja van és mivel ezek halmozottak, a műtétek nagyon kevéssé segítettek rajta. Súlyos csípő, könyök és térd diszpláziája van, bambuszgerince és nyaki porckorongsérve. Emiatt pedig rengeteg készítményt kipróbáltam, ami segíthet rajta, sőt! Egy ideig szteroidot és erős fájdalomcsillapítókat is kapott, amik aztán belszervi problémákhoz vezettek és a tetejébe már nem is hatottak lényegesen. Igazán nem segített rajta semmiMár 3 éve nem játszott, nem szaladgált, örömködött a másik kutyánkkal csak feküdt egész nap, mikor rátaláltam a K9 FullFlex-re és a gyógygomba, illetve magas zöldkagyló tartalom miatt megakadt rajta a tekintetem. Megkérdeztem pár kutyás ismerősöm tapasztalatát a készítményről és csak jókat hallottam tőlük is. Úgy döntöttem tehát, hogy veszek egy próbacsomagot, de csodát nem vártam. Pedig várhattam volna, mert megtörtént! Egy hét(!) FullFlex kúra után újra megjött a kedve játszani, szaladgálni a másik kutyámmal! Sokkal élénkebb, kezdeményezőbb és mozgékonyabb lett. Néha meg is iramodik, bohóckodik nekem!

Végtelenül hálás vagyok, hogy a Fullflex segített visszakapnom az igazi Ceasart, az örök vidám labradorom.
Csodálatos élmény, köszönöm!
Valóban minden pénzt megér a készítmény, ajánlom!

B.F.

Kutyaegeszseg tempkep
Cesar, 11 éves labrador

Tavaly novemberben Happy beteg volt, az orvos hólyaggyulladást diagnosztizált, és az UH a hólyag falán egy 4×7 mm elváltozást mutatott. A gyulladás egy gyógyszer kúrától azonnal elmúlt, Happy jól reagált, mert most kapott életében másodszor igazi gyógyszert, így 8 évesen. Viszont a hólyagon lévő elváltozás nagyon aggasztott, alapos tájékozódás után ezt az immunerősítő készítményt választottam neki.

Bő másfél hónap múlva mentünk kontrollra, a megvastagodásnak nyoma sincs! Az UH szerint Happyvel minden rendben van, amit az UH-val meg lehet nézni.

Nagyon boldog vagyok!

Cs.K.

Kutyaegeszseg tempkep
Happy

2019.10.06. Nálunk sajnos a K9 FullFlex nem jött be így mást adtunk, de ennek az összetevője nagyon tetszik, főleg a gyógygomba kivonat. Mindenképpen kifogjuk próbálni, mert előrehaladott csípő diszpláziája van az egyik oldalon, a másik lábnál meg artrozis.

2019.10.19. Mi most kezdtük el a mai nap, nagy reményeket fűzők hozzá bevallom. Majd meglátjuk mi lesz egy hét múlva…

2019.10.26. Tisztelt KUTYAEGÉSZSÉG.HU, megpróbálom röviden leírni a hatást. CSODÁLATOS. Mollykám egy 10 éves beagli kislány kutyuska. Sajnos már jelentkezett nála az egyik lábában előrehaladott diszplázia, a másikba pedig artrozis. Szedtünk sokfélét, mindent, gyógyszereket is. Az előzőek is sokat segítettek neki, de szerettünk volna váltani egy kicsit, hogy mást is kipróbáljunk és bevallom én nagy reményeket fűztem a K9 InuFlex -hez. Nos a tapasztalat, amit látok a kutyusomon, FANTASZTIKUS. Fut, szalad, módjával többet fent van és megint a régi Mollyka lett. Mi csak ajánlani tudjuk ezt a készítményt, mert nekünk nagyon is bejött annak ellenére, hogy még csak 1 hete szedjük.

Köszönjük Mollyka nevében.

Üdv, Gabi

Molly
Molly, 10 éves beagli kislány
Hírlevél

Szeretne értesülni a legújabb hasznos cikkeinkről, új termékeinkről?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időnként egy-egy emailben összefoglalva elküldhessük az újdonságokat!

Honlapunk süti (cookie) fájlokat használ a honlap egyes funkcióihoz, biztonsághoz és a felhasználói élmény biztosításához, melyeket a gépén tárol és sajnos szükségesek az oldal használatához. Az oldal használatával Ön hozzájárul ezen cookie-k kezeléséhez.
Tájékoztató