• K9 DogHealth - Immune boosting, cartilage strengthening products for dogs.

Mohawk

Hello,

Csak azért írok, hogy köszönetet mondjak a termékükért, a K-9 Immunity-ért. Van egy 10 éves Norvég Elkhound kutyánk, Mohawk, akinél lymphomát diagnosztizáltak tavaly májusban. Átestünk egy 20 hetes Wisconsin protokollos kemoterápián, de januárban sajnos újra visszaesett. Decemberben találtam rá az Önök termékére és elhatároztam, hogy a második kemo kúránál (10 hetes módosított Wisconsin) táplálék kiegészítésként beépítem az étrendjébe. Meghökkentő volt a különbség az életminőségében a második kör kemo alatt – mindkét alkalommal gyorsan gyógyult és általában egészséges volt, de korábban hasmenés és étvágycsökkenés nehezítették az életét. Már a 8. hétben vagyunk a 2. kúránál, de „zabál”, mint egy ló és nincs hasmenése.

Gyaníthatóan ez csak a K9 miatt lehet. Múlt héten egy egész napos megbeszélésen voltam és elfelejtettem odaadni a K9-t a kutyavigyázónak. Amikor hazaértem, nagyon letargikus volt, mintha aznap lett volna kemo kezelésen. Adtam neki 2 db K9 kapszulát és 30 percen belül boldogan ette az ételét és hozta a játékait, hogy játsszak vele. A változás hihetetlen volt! Igazán hiszek a termékben! Nyugtalanul várom, hogy a K9 segít-e neki egészségesnek maradni, ha vége a kemonak…

De már most is köszönöm a K9 segítségét, hogy javít az életminőségén a kemoterápia alatt. Az én kis kutya barátom boldog, erős és remélhetőleg látni fog még egy tavaszt – amit annyira szeret.

Éppen most rendelek egy Transfer Factort (elfelejtettem, hogy korábban Ön ezt is ajánlotta), amit szintén hozzáadok az étrendjéhez.

Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget, hogy újjászülethetett a kiskutyám. Nemsokára a kutya lymphomával kapcsolatos szeminárium sorozatot fogok tartani a helyi állatorvosoknak, mert nem vagyok meggyőződve arról, hogy az orvosok tudatában vannak-e ennek a csodálatos táplálék kiegészítőnek a létezésével.

Üdvözlettel: Michele

Mohawk, 10 éves Norvég Elkhound
Our website uses cookie files for certain website functions, security and user experience, which are stored on your computer and are unfortunately necessary for the use of the site. By using the site, you consent to the processing of these cookies.
Informations