• K9 DogHealth - Immune boosting, cartilage strengthening products for dogs.

Tacskókeverék

Tisztelt K9-Immun Kft!

Rendeltem Önöktől 2016. 07. 17-én  egy csomag K9 Immunity Plus (60) táplálék kiegészítőt a kutyámnak. A kutyus 9 éves kistestű kan keverék (tacskókeverék mama és mindenféle papa) de nagyon cuki.

Az állatorvos nyirokdaganatot diagnosztizált nála, vérvétel és biopszia alapján és nagyon megrémültünk. Endoxan tablettát kapott, az állatorvos figyelmeztetett, hogy ez kemoterápiás gyógyszer és mindenféle mellékhatása lehet.

Gyorsan segítségül hívtuk a netet, és rátaláltunk a Kft-re. Azonnal megrendeltük a fent említett immunerősítőt és láss CSODÁT.

A kutyus minden rosszullét nélkül tűri a kemós gyógyszert és szépen  apad a daganat is. A hangulatában semmilyen változást nem vettünk észre, vidám, futkározik, és ellátja a házi “szekus ” teendőit is. Talán kicsit többet ásítozik, vélhetően hányingere van, de nem hányt egyszer sem és az étvágya is jó.

Nagyon örülök, hogy rátaláltunk erre az immunerősítőre. Igaz, hogy elég drága, de nagyon jó. Ha túl leszünk ezen a betegségen, biztos, hogy rendelni fogok évente legalább egyszer a kutyusomnak.

Úgy éreztem, hogy ezt el kell mondanom, a gazdiknak csak ajánlani tudom.

Üdvözlettel. Edit.

Tacskókeverék , 9 éves kistestű kan keverék
Our website uses cookie files for certain website functions, security and user experience, which are stored on your computer and are unfortunately necessary for the use of the site. By using the site, you consent to the processing of these cookies.
Informations