• K9 DogHealth - Immune boosting, cartilage strengthening products for dogs.

Rénó

Tisztelt Kutyaegészség.hu!

Szeretném mindenkivel megosztani a véleményem az Önök termékével kapcsolatban.

Két hónappal ezelőtt a törpe schnauzer kutyusomnál húgyhólyagdaganatot állapítottak meg. Nagyon elkeseredtünk. A kutyusunk Rénó 14. éves. Az állatorvos – akit barátunknak mondhatok – tájékoztatott a műtét lehetőségéről, de mint jó ismerős, nem javasolta a műtétet, a kutyus korára és egyéb kockázatra való tekintettel. Nagyon lesújtva és összetörve távoztunk a klinikáról. Hazaérve nekiláttam átböngészni a netet, hogy hátha ráakadok valamire, ami “csodát tesz” ebben a helyzetben.

Így találtam rá a K-9 Immunity kapszulára, amit azonnal megrendeltünk és a leírás szerint adagolunk a Rénónak. Néhány napja vissza kellett mennünk az állatorvoshoz, kontroll ultrahang vizsgálatra. Nagyon féltünk, hogy milyen hírt fog közölni velünk az állatorvos, mit fog szólni a kutya általános állapotára, mennyire nőtt a daganat, mennyi időt tölthetünk még együtt?

Az első dolog, amit a doktornő közölt, hogy nagyon jól néz ki a Rénó, nem fogyott, ami még Őt is nagyon meglepte.

Aztán következett az UH vizsgálat, amikor elhangzott ez a szó, hogy ez egy csoda: nem nőtt a daganat, sőt néhány mm-t zsugorodott az előző állapothoz képest.

A doktornő tudta, hogy adjuk neki a K-9 kapszulát és azt ajánlotta Ő is, hogy mindenképpen folytassuk az Immunity szedését, mert semmi más nem indokolja azt, hogy ennek az agresszív daganatnak a növekedése megállt és a kutya általános állapota is kiválónak mondható.  Ezt az örömöt szerettem volna megosztani mindenkivel és megköszönni a kutyaegészség.hu-nak hogy a termékük segítségével még nyerünk egy kis időt, amit kedvencünkkel tölthetünk.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a készítményt. További jó munkát kívánunk.

Reno, 14. éves
Our website uses cookie files for certain website functions, security and user experience, which are stored on your computer and are unfortunately necessary for the use of the site. By using the site, you consent to the processing of these cookies.
Informations