• K9 DogHealth - Immune boosting, cartilage strengthening products for dogs.

Moll

2019.10.06. Nálunk sajnos a K9 FullFlex nem jött be így mást adtunk, de ennek az összetevője nagyon tetszik, főleg a gyógygomba kivonat. Mindenképpen kifogjuk próbálni, mert előrehaladott csípő diszpláziája van az egyik oldalon, a másik lábnál meg artrozis.

2019.10.19. Mi most kezdtük el a mai nap, nagy reményeket fűzők hozzá bevallom. Majd meglátjuk mi lesz egy hét múlva…

2019.10.26. Tisztelt KUTYAEGÉSZSÉG.HU, megpróbálom röviden leírni a hatást. CSODÁLATOS. Mollykám egy 10 éves beagli kislány kutyuska. Sajnos már jelentkezett nála az egyik lábában előrehaladott diszplázia, a másikba pedig artrozis. Szedtünk sokfélét, mindent, gyógyszereket is. Az előzőek is sokat segítettek neki, de szerettünk volna váltani egy kicsit, hogy mást is kipróbáljunk és bevallom én nagy reményeket fűztem a K9 InuFlex® -hez. Nos a tapasztalat, amit látok a kutyusomon, FANTASZTIKUS. Fut, szalad, módjával többet fent van és megint a régi Mollyka lett. Mi csak ajánlani tudjuk ezt a készítményt, mert nekünk nagyon is bejött annak ellenére, hogy még csak 1 hete szedjük.

Köszönjük Mollyka nevében.

Üdv, Gabi

Molly, 10 éves beagli kislány
Our website uses cookie files for certain website functions, security and user experience, which are stored on your computer and are unfortunately necessary for the use of the site. By using the site, you consent to the processing of these cookies.
Informations