• K9 DogHealth - Immune boosting, cartilage strengthening products for dogs.

Clark

A labradorunknál, Clarknál 2010. január 23.-án, 1 nappal a 3. születésnapja előtt osteosarcomát diagnosztizáltak. A csont biopszia után az állatorvosunk azt mondta, hogy 2-3 hónapja van még hátraha nem teszünk semmit; 4-6 hónap, ha amputálja a mellső végtagot, és 50% az esélye, hogy él még 1 évet, ha az amputáció után kemoterápiás kezelést is kap. Úgy döntöttünk, megpróbálkozunk más, holisztikus szerekkel, és elkezdtünk neki K-9 Immunity-t, Transfer Factort, Omegát, és egyéb kínai gyógynövény termékeket adni, amit az állatorvos javasolt. Folyamatosan adtuk neki ezeket, majd 6 hónap múlva elvittük a WSU- hoz (Washington State University) palliatív sugárkezelésre, azonban mikor  megcsinálták az új röntgenfelvételeket, mindenki nagyon meglepődött. A daganat eltűnt, és a csontok sokkal jobban néztek ki!!!

Egy hónappal később ismét visszamentünk a WSU-hoz kontrollra. Clark állapota alapján abba tudtuk hagyni a fájdalomcsillapítók adását, de a holisztikus termékeket adjuk még neki egy darabig.

Csak szerettem volna megosztani önökkel ezt a jó hírt, és köszönetet mondani ezekért a csodálatos termékekért.

Nagyon köszönöm,
Eve

Clark, Labrador
Our website uses cookie files for certain website functions, security and user experience, which are stored on your computer and are unfortunately necessary for the use of the site. By using the site, you consent to the processing of these cookies.
Informations