• K9 DogHealth - Immune boosting, cartilage strengthening products for dogs.

Ti mit tennétek?

Ti mit tennétek?

Ti mit tennétek? 1024 640 DogHealth

Ti mit tennétek?

Ti mit tennétek, ha a kutyátok vízbe esne? Ha megtámadná egy krokodil, vagy egy tehén?

Egészen addig, míg hasonló nem történt nem is gondoltam rá. Aztán egyszer az első kutyámmal épp a Békás tónál jártunk (kb. mindenhol van egy ilyen nevű tó, így nálunk is) és a vizsla pajtása, akivel évek óta naponta többször sétáltunk együtt, bajba került. Szendi alatt beszakadt a jég és a kutya elsüllyedt. Próbálta a hátsó lábaival feltolni magát, de mindannyiszor visszacsúszott. Már megindultam, hogy bemegyek érte (hideg volt – hiszen jégről beszélünk – nem volt túl sok kedvem hozzá), mikor a saját kutyám megmentett ettől. A nyakörvénél fogva kihúzta Szendit a vízből. (Elfogultság nélkül egy hős volt Albert.)
Az, hogy megvédjem, – ha ez azt is jelenti, hogy lerúgjam a támadó kutyát – az alap. Arra vannak A, B, C terveim. Mindig. Igény esetén erről is beszámolok. 😊
De mi lenne akkor, ha olyasmi történne, mint ezekkel a gazdikkal? A három esetből melyiket vállalnád be?


A Hudson folyóba esett egy kölyökkutya, akinek a 28 éves gazdája gondolkodás nélkül utána ugrott. A gond az volt, hogy nem tudott kiúszni, így a vízimentők segítettek mindkettőnek a szárazföldre jutásban.

Ti mit tennétek?

Forrás: iheartdogs.com Fotó: @NYPDSpecialops/Twitter


A 17 éves Hailey meglátta a medvét a bocsával, amelyik átmászott a kerítésen és a négy kutyáját támadta. Volt annyi bátorság benne, hogy eltolja a medvét és felkapja kutyáját, mielőtt a medve elérhette volna. Szerencsére mindenki megúszta komolyabb sérülések nélkül.

Forrás: iheartdogs.com


McCoy mindennapos sétára indult a 8 hónapos Jake nevű labradorjával Floridában egy közeli tóhoz. Hirtelen megjelent egy aligátor és behúzta Jake-t a tóba. McCoy habozás nélkül a vízbe ugrott és elkezdett birkózni az állattal. A férfi szerencséjére korábban olvasott az aligátorokkal mit kell tenni hasonló helyzetben. Szereztek mindketten pár harapást, de sikerült kimenekülniük a vízből. A hatóságok szerint a hüllő hét és kilánc láb közötti volt.

Sources: iheartdogs.com


Mindegyik eset elég durva és vakmerő megoldásokkal tarkított, de vajon mi hasonlóan cselekedtünk volna, hogy megmentsük a kutyánkat?
Az aligátornál biztosan vannak kétségeim…

További cikkeink.

Our website uses cookie files for certain website functions, security and user experience, which are stored on your computer and are unfortunately necessary for the use of the site. By using the site, you consent to the processing of these cookies.
Informations