• K9 DogHealth - Immune boosting, cartilage strengthening products for dogs.

Gyógygomba termékek nem csak kutyáknak

Gyógygomba termékek nem csak kutyáknak

Gyógygomba termékek nem csak kutyáknak 650 366 DogHealth

Miért is olyan kiválóak az Aloha Medicinals humán gyógygomba termékei?

  • Minden medicinal mushrooms termékük harmadik fél által tanúsított organikus (bio) termék.
  • Minden termékük GMO-mentes, 100%-ban természetes termék.
  • Minden termékük kóser minősítéssel is rendelkezik.
  • Termékeikben nem használnak töltőanyagokat, adalékokat, tartósítószereket, így a szervezetre nézve káros anyagoktól mentesek.

 

PerformaxForte

PerformaxForte

Az Aloha Medicinals saját termesztésű Cordycepsből készíti a világ egyik legismertebb, a sportolók által egyik legtöbbet használt termékét, a Performax Forte-t, mely a világ egyik legjobb teljesítmény növelő terméke. Sok évnyi kísérletezés után sikerült megoldaniuk a Cordyceps sinensis különleges termesztését, amely garantáltan a leghatásosabb Cordyceps a világon. Ötször hatásosabb, mint a vadon termő Cordyceps!

 

Immune Assist™

ImmuneAssist

ImmuneAssist

Az Immune Assist hat különböző gyógygombából összeállított, több mint 200 különböző, gomba eredetű immunstimuláló poliszacharidot tartalmazó készítmény. A világ egyik vezető immunmodulánsa, a daganatos megbetegedések kezelésének egyik leghatékonyabb kiegészítő terméke. Az Immune Assist kapszulában megtalálható az Agaricus blazei, a Cordyceps sinensis, a Maitake, a Shiitake, a Ganoderma lucidum, and Tramates versicolor, melyek mindegyike számos ismert jótékony hatással rendelkezik.

 

Immun-Asssist 247

GanoUltra

GanoUltra

Az Immune Assist termék “kistestvére”. Nevét a nap 24 órájában, a 7 minden napján nyújtott immun védelm ihlette.

A GanoUltra™ Pure Reishi kapszula a négy, eddig ember által ismert Reishi család kombinációja, Amerika egyik legismertebb, kiváló minőségű Ganoderma terméke. A Reishi (Ganoderma lucidium, pecsétviaszgomba) a legismertebb, és orvosilag a legtöbbet tanulmányozott gyógygomba. A kínaiak csak úgy nevezik, “a halhatatlanság gombája“. A Reishi ma a piacon elérhető egyik legerősebb adaptogén. Az adaptogének olyan füvek és gyógynövények, melyek növelik a test ellenállóképességét, és elősegítik az egészségügyi problémák gyorsabb leküzdését.

Pure Hericium

A Hericium erinaceus vagy más néven Süngomba az utóbbi évek “feltörekvő” gyógygombája. Számos kutatás igazolta idegsejtekre kifejtett regeneráló tulajdonságát, valamint gyomor-és bélrendszeri gyulladásoknál érvényesülő pozitív hatását.

Az Aloha Medicinals “felkészültségét” igazolja az is, hogy olyan gyógygombákat is képes bio körülmények között termeszteni, melyeket eddig más cégeknek nem igazán sikerült. Ilyen például a Cordyceps (Kínai hernyógomba), a Mandulagomba (Agaricus blazei), vagy akár a Chaga gomba is. És nem utolsó sorban, jelenleg az egyetlen cég, aki gyógygombát exportál Kínába, a gyógygombák hazájába.

Hazánkban a Gombakirály Webáruházban az összes humán Aloha Medicinals termék folyamatos raktárkészlet mellett, kedvező áron megvásárolható!

A Gyógygomba Hírek rovatban pedig rengeteg új és hasznos információkat olvashatnak az érdeklődők a gyógygombák világából!

A Gombakirály még egy dologról híres: gyógygomba szakértő orvos segít személyre szabottan kiválasztani az Ön számára legideálisabb terméket!

Forrás: gombakiraly.hu

Our website uses cookie files for certain website functions, security and user experience, which are stored on your computer and are unfortunately necessary for the use of the site. By using the site, you consent to the processing of these cookies.
Informations